Menu

VFFV

VFFV - Viking Fodbolds Forældre og Venner.

I foråret 2024, vil der forsøges at starte en gruppe af ca 8 personer, der vil planlægge og koordinere diverse arrangementer i klubben, som Fodboldskolens frokostordning, Hundeudstillingen, firmastafet og etape Bornholm afslutning osv, altså maddelen hvor vi kan tjene nogle penge til klubben.

Tjene penge til klubben, er en vigtig del både for spillere og andre brugere. Forbrug som el, vand og varme - vedligeholdelse af klubhuset, tøj, vask osv, alt det kan ikke betales af en kontingent, derfor må der komme andre indtægter ind og det skal ske ved fælles hjælp af alle i og omkring klubben, så håber at lige præcis du, som læser dette kan og vil afse nogle timer i fællesskab med andre hjælpere i klubben, om du er ferm til mad, snitte, pc´er, male, vaske gulv, vaske tøj... alle kan give en hånd med.

Gruppen vil planlægge alt til formålet, men så skal der bruges hjælpere og her startes en FB gruppe, hvor man kan tilmelde sig sin hjælp og hvor arrangementer vil blive beskrevet i forhold til hvilke opgaver der skal udføres. 

Er der en gruppe som vil se på det sportslige, og hjælpe med at arrangere rejser og overnatning osv så kan vi også få det med ind, så sig endelig frem.

En klub kan ikke bestå uden frivillige hjælpere og som klub ser man selvfølgelig et stort potentiale i forældre til børn og unge der spiller i klubben og dem som ikke kan spille med den runde mere men gerne vil give en hånd med... Derfor Viking Fodbolds forældre og venner... vi har brug for jer.

kontakt Laila Steinlein hvis du vil være med på vognen som planlægger, hjælper eller noget andet :)

Helst sms 24206263 eller mail:  laila1960@outlook.dk 

Luk