Menu

Ny sæson

image
01. marts 2020 kl. 11:25

Hej Alle! Så er der sendt mail ud til alle vi har modtaget email og informationer på. Har du ikke modtaget noget, eller ikke har opgivet mail til os, så giv en besked her på facebook hvis du/i vil kontaktes i fremtiden.
Mailen kan også læses herunder :)

Tak for interessen i februar måned, det har været dejligt at se jer støtte op om foreningen.


Vi er pt. Ved at få organiseret vores åbningsdage om hvad der skal ske på disse. Foreløbigt har vi åbent mandag, tirsdag og onsdag fra kl. 18.30-20.30

Vi vil gerne bede jer om at gå ind på dette link https://kluboffice.dbu.dk/…/Subscribe…/SubscribeInClub.aspx…

Og tilmelde jer foreningen, priserne for kontingent er 100.- kr. om måneden, med 50% rabat hvis den tilmeldte allerede er medlem af viking fodbold.

Når du er medlem af Viking E-sport kan du også gå til fodbold i viking fodbold til ½ pris.

Foreløbigt vil programmet se ud som følgende:

Mandag vil være Counter-Strike for nybegyndere/lettere øvede, vi laver 2 hold af 5 personer, der kommer til at spille mod hinanden på forskellige baner, hvor vi byder ind med forskellige taktikker og tips.

Tirsdag vil være vores casual/fortnite aften, hvor man kan spille fortnite med de andre i foreningen.

Onsdag vil være Counter-Strike for den mere øvede spiller, men vil som mandag være med 2 hold af 5 personer, som bliver sat op mod hinanden, vi kommer til at blande holdene en del i starten, til vi finder ud af hvem der passer sammen spilmæssigt.

Der er plads til 10 personer på hvert hold, det betyder at hvis man tilmelder sig eksempelvis mandag, så er der en computer reserveret i hele tidsrummet til dig eller dit barn.

For at vi kan lave nogle fast hold, vil vi bede jer om at skrive 2 prioriteter ned, med en 1. prioritet og en 2. prioritet, så vil vi forsøge at sammensætte holdene så flest mulige får deres ønsker opfyldt.


Vi vil gerne bede jer om tilbagemelding senest torsdag eftermiddag, så vi kan komme med en udmelding pr. mail torsdag d. 5/3 om aftenen , om hvilke dage du/dit barn kan komme til træning/gaming. Bestyrelse@vikingesport.dk

Vi regner med at være kørende i uge 11 (mandag 9/3)

Uge 10.

I næste uge vil der være åbent mandag-tirsdag-onsdag fra 18.30-20-30 UDEN GAMING, det vil sige at det ikke er muligt at komme op og spille, men har du spørgsmål til mailen eller skal have hjælp med tilmelding, så kom forbi til en kop kaffe og få en snak med os.

Har du lyst til at give en hånd med?

Vores mål er at kunne holde åbent endnu flere dage/timer om ugen men vi mangler frivillige til at kunne få det til at køre rundt.

E-sport træner, hvis du selv, eller kender en der ville egne sig til at være træner for et esport hold, så kan vi tilbyde dig at få en træner uddannelse til en værdi af 2500.- kr. såfremt du vil træner et hold hos viking esport.

Vi mangler PT. 1-2 suppleanter til vores bestyrelse.

Hvis du tror det kunne være noget for dig, en af delene, så kontakt os! Bestyrelse@vikingesport.dk