Trænerkoordinator

Navn Søren Folkmann
Ansvar Trænerkoordinator
Telefon 2670 7416
Mail sirfolkmann@gmail.com

Udtalelser

I Viking Fodbold vil vi udvikle dine fodbold-færdigheder gennem leg og forståelse for spillet! Og det skal selvfølgelig altid være sjov - Kom og vær med!

Her finder du gode kammerater og venskaber for livet...

Om os

Viking Fodbolds Ungdomsafdeling er Søren Folkmann vores trænerkoordinatorer og således sparring for alle vore ungdomstrænerne. Alle trænere har mulighed for at hente støtte og sparring i deres arbejde med de aktive børn og unge i Viking Fodbold.

Søren har kontakten til trænerne og møder dem på banen for at høre hvordan det går, og hvad der sker i de enkelte afdelinger og respektive årgange.

Søren har ikke som opgave at finde trænere til holdene, -det er alles opgave, inkl. Bestyrelsen, -så har du et navn på et træneremne kontaktes Søren Folkmann. Sammen med Ungdomsformanden vil Søren så indkalde personen til et afklarende møde og bl.a. høre, hvor lille eller stor en opgave denne person ønsker.

Med Søren har Viking's trænere en utrolig dygtig og faglig støtte i deres daglige arbejde og træning med børn og unge i klubben. Er man låst fast i, hvad det end måtte være, så har man koordinatoren at støtte sig til. Søren er i forvejen trænere i klubben.