Trænerkoordinator

Navn Søren Folkmann
Ansvar Trænerkoordinator
Telefon 2670 7416
Mail sirfolkmann@gmail.com
Navn John Nielsen
Ansvar Trænerkoordinator
Telefon 6126 1177
Mail johni47@hotmail.dk

Udtalelser

I Viking Fodbold vil vi udvikle dine fodbold-færdigheder gennem leg og forståelse for spillet! Og det skal selvfølgelig altid være sjov - Kom og vær med!

Her finder du gode kammerater og venskaber for livet...

Om os

Viking Fodbolds Ungdomsafdeling er Søren Folkmann og John Nielsen vores trænerkoordinatorer og således sparring for alle vore ungdomstrænerne. Alle trænere har mulighed for at hente støtte og sparring i deres arbejde med de aktive børn og unge i Viking Fodbold.

 

Søren har kontakten til trænerne og møder dem på banen for at høre hvordan det går, og hvad der sker i de enkelte afdelinger og respektive årgange.

Søren har ikke som opgave at finde trænere til holdene, -det er alles opgave, inkl. Bestyrelsen, -så har du et navn på et træneremne kontaktes Søren Folkmann. Sammen med Ungdomsformanden og evt. John vil Søren så indkalde personen til et afklarende møde og bl.a. høre, hvor lille eller stor en opgave denne person ønsker.

 

John kan videregive sin store erfaring gennem sit lange virke som instruktør, konsulent, træner og leder i DBU. John vil give supervision til B1-trænere, og øvrige ungdomstrænere i Viking Fodbold, hvis det ønskes.

 

Med Søren og John får Viking's trænere en utrolig dygtig og faglig støtte i deres daglige arbejde og træning med børn og unge i klubben. Er man låst fast i, hvad det end måtte være, så har man de to koordinatorer at støtte sig til. Søren og John er i forvejen trænere i klubben for henholdsvis U13 Drenge og U15/U18 Drenge.