Alle nyheder

11, AUG

2015

Fodboldskolen en succes!

For første gang afholdt Viking Fodbold 'Fodboldskolen' - Og det med stor succes!
Se billeder fra Fodboldskole 2015 - her >

80 tilmeldte børn som ugen igennem var glade og tilfredse.

Forældrene gav en masse ros til de dygtige trænere og trænerassistenter og så var de rigtig glade for det frokosttilbud klubben gav til børnene ugen igennem.

Laila Steinlein der var skoleleder og John Nielsen trænerleder fortæller begge at de havde en spændende uge. Meget skulle på plads og det lykkedes. Vi var utrolig tilfredse med trænerne og imponeret over de unge trænerassistenter der selv meldte sig til skolen. De kørte efter den tilsendte manual med enkelte tilpasninger efter niveau og alle gik hjem fredag med en masse ny læring og viden.

Ugen sluttede med en kamp mellem trænerne/assistenter og børnene på skift i grupper. Når dommer John gav trænerne et gult eller rødt kort skulle de løbe ned langs den ene sidelinje hvor alle børnene stod klar med deres vanddunke og dagen endte, efter kampen med vandkamp i det varme sommervejr.

Våde og glade børn fik en is mens trænerne/assistenterne gav alle som én et ord med på vejen da de fik udleveret deres diplom.

Jeg vil gerne takke alle, børn, forældre, trænere, assistenter, hjælperne i køkkenet og trænerleder John Nielsen for en god uge som i alle var en stor del af. Tak!


Venlig hilsen
Ungdomsformand Viking Fodbold
Laila Steinlein
Mobil: 24206263